6 persoons aangepast rolstoelvriendelijk vakantieappartement ideaal voor ouderen en mindervaliden

Geniet van dit
landelijke appartement met sfeervolle woonkamer

Daar waar eens de koeien stonden, wordt je ontvangen in het fraaie 6-persoons aangepast vakantieappartement geschikt voor gasten met een beperking. Het appartement heeft een eigen ingang en is rolstoel en scootmobiel toegankelijk. Het uitzicht vanuit de grote ramen voormalige deeldeuren in de sfeervolle woonkamer is riant te noemen. Er valt van alles te zien. Grazende schapen, nieuwsgierige ezels, huppelende konijnen en scharrelende kippen.

Compleet ingericht appartement

Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met 1 hoog-laagbed en 1 seniorenbed. Ruime sfeervolle en comfortabele woonkamer met open keuken. Wifi, Tv, radio, d.v.d., koffiezetter, combi magnetron, koelkast en vloerverwarming. Douche/toilet zijn ruimte rolstoel toegankelijk. Eerste verdieping 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. Eerste verdieping 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Raam verduistering aanwezig.

6 persoons appartement tarieven 2023

Wij adviseren al onze gasten om een reisannuleringsverzekering af te sluiten! Heeft u geen annuleringsverzekering dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.

Onze annuleringsvoorwaarden zijn:

  • Annuleert u meer dan 3 weken vooraf aan uw komst, dan bent u de aanbetaling ( 25% van de hoofdsom) verschuldigd.
  • Annuleert u minder dan 3 weken tot 1 week vooraf aan uw komst, dan bent u 50% van het totale bedrag verschuldigd.
  • Annuleert u binnen een week vooraf aan uw komst, dan bent u het totale bedrag verschuldigd.

Toch niet wat je zocht? Bekijk meer vakantie appartementen

3 persoons vakantieappartement

Bekijk Meer

9 persoons vakantieappartement

Bekijk Meer

Als we een handje tekort kwamen

Wij als begeleiders gaan altijd zelf mee met onze verstandelijk gehandicapten bewoners. Als we een handje tekort kwamen konden we altijd een beroep op Astrid doen.

Wat hebben we genoten van elkaars gezelschap

Wat hebben we genoten van elkaars gezelschap. Het was heerlijk om een lang weekend samen met de kinderen en kleinkinderen te zijn.

Overleggen met de verpleegkundige

Het was zo’n geruststellende gedachte, dat we bij problemen konden overleggen met de verpleegkundige.

We hebben genoten van ons verblijf bij An de Wieke

“We hebben genoten van ons verblijf bij An de Wieke. Zo fijn dat we toch op vakantie konden door de zorg die Astrid mijn man dagelijks heeft gegeven. We komen snel weer!”

Mevrouw Jansen uit Amsterdam

Astrid fantastisch

Astrid (de verpleegkundige) kwam op de afgesproken tijd om mij naar bed te helpen. Ach we zitten net naar een mooie film te kijken over een kwartier is het afgelopen. Geen probleem kom ik zo meteen toch terug zei Astrid fantastisch toch!

Pin It on Pinterest