Bij An De Wieke is jouw betaalbare zorgvakantie in Drenthe goed geregeld. Ideaal voor ouderen, mindervaliden en mensen met een beperking

Op vakantie in Drenthe, aangepast appartement en de zorg ontvangen die je gewend bent zoals thuis !

Mocht je thuis zorg afhankelijk zijn kunnen wij de lichamelijke zorg voortzetten zoals je het thuis gewend bent. Je gastvrouw Astrid is  verpleegkundige. Wij geven zowel PGB zorg als zorg in natura. Wij maken een zorgovereenkomst met de thuiszorgorganisatie of instelling waarin je verblijft. Zodoende ontvang je de zorg zonder extra onkosten voor jou! Neem gerust contact met ons op we helpen je graag zodat jou vakantie goed geregeld is.

Vele zorgvakantie mogelijkheden

An De Wieke helpt je graag met een welverdiende vakantie. Wij bieden vele zorgmogelijkheden zodat jij tijdens je vakantie zorgeloos kan genieten.

Ontdek Drenthe en omgeving

Ben jij er klaar voor om het veelzijdige en prachtige Drenthe en omgeving zelfstandig, met begeleiding of met de kinderen te ontdekken?

Leuke Workshops

An De Wieke organiseert ook leuke workshops. In goed gezelschap beleef je een aantal gezellige dagen met elkaar.

An De Wieke heeft jarenlange ervaring in
het organiseren van betaalbare zorgvakanties.

Wij informeren u graag over de zorg Natura, PGB zorg die wij zelf kunnen verlenen.

Als we een handje tekort kwamen

Wij als begeleiders gaan altijd zelf mee met onze verstandelijk gehandicapten bewoners. Als we een handje tekort kwamen konden we altijd een beroep op Astrid doen.

Wat hebben we genoten van elkaars gezelschap

Wat hebben we genoten van elkaars gezelschap. Het was heerlijk om een lang weekend samen met de kinderen en kleinkinderen te zijn.

Overleggen met de verpleegkundige

Het was zo’n geruststellende gedachte, dat we bij problemen konden overleggen met de verpleegkundige.

We hebben genoten van ons verblijf bij An de Wieke

“We hebben genoten van ons verblijf bij An de Wieke. Zo fijn dat we toch op vakantie konden door de zorg die Astrid mijn man dagelijks heeft gegeven. We komen snel weer!”

Mevrouw Jansen uit Amsterdam

Astrid fantastisch

Astrid (de verpleegkundige) kwam op de afgesproken tijd om mij naar bed te helpen. Ach we zitten net naar een mooie film te kijken over een kwartier is het afgelopen. Geen probleem kom ik zo meteen toch terug zei Astrid fantastisch toch!

Pin It on Pinterest